Heb jij last van een fobie en wil je daar in snel van af?

Rotterdamse Fobie Therapeut

Ferry Perret Gentil, MCSI

Heb jij last van een fobie en wil je daar snel van af?

Veel mensen hebben last van een fobie.
De angst die je dan ervaart kan heel heftig zijn en je functioneren ernstig hinderen.
Misschien heb je een fobie voor bepaalde dieren of vliegangst? Of angst voor kleine ruimtes, liften of opgesloten zitten?

Onderzoek heeft aangetoond dat meer dan 30% van alle mensen in meer of mindere mate last heeft van een fobie. Gelukkig vinden de meeste mensen wel een manier om hun angst uit de weg te gaan.

Wil jij echt stappen maken om je angst niet meer te voelen dan heb ik een speciale behandeling voor je waarbij je niet geconfronteerd wordt met waar je bang voor bent en die je pijnloos en snel van je fobie afhelpt.

Ik heb veel ervaring met het oplossen van fobieën. Meestal is in 1 sessies de angst al volledig verdwenen.

Of bel nu 0624994037

Referenties

Ik was heel bang van honden totdat ik bij Ferry een sessie heb gedaan om daar vanaf te komen. Het was mij zo dat ik moeite had om de straat op te gaan en ik raakte in paniek als er een hond bij mij in de buurt kwam. Mijn nieuwe vriendin heeft en hond dus ik moest er echt snel vanaf anders zou dat ook niet gaan werken. Nu heb ik er geen last meer van en ik kan zelfs honden aanraken en mij daarbij goed voelen. Thanks Ferry

- Tom uit Rotterdam

Wil je een afspraak maken of meer weten?
Bel nu 0624994037

Stuur je liever een mailtje? Klik hier

In 1 sessie met een fobie therapeut van jouw fobie af!

Hoe werkt de fobie behandeling?

Een fobie heeft altijd een oorzaak in het verleden. Daar is een koppeling ontstaan tussen een gebeurtenis en een extreme angst. Die angst wordt daarna gegeneraliseerd en voel je dus ook op momenten dat het helemaal niet nodig of handig is.

In de fobie therapie sessie halen we de oorzaak naar boven en veranderen we de koppeling tussen de angst en de gebeurtenis.
Het is niet nodig om de angstige gebeurtenis te herleven, de verandering voel je gelijk.

Wil je een afspraak maken of meer weten?
Bel nu 0624994037

Stuur je liever een emailtje? Klik hier

Referenties

Ik had heel erg veel last van etemofobie waardoor ik moeite had met sociale situaties waarin gedronken werd, ook kon ik daardoor niet bij zieke mensen zijn of voor ze zorgen.
De angst was zo groot dat ik zelfs geen kinderen durfde te nemen omdat ik bang was dat ze zouden overgeven en ik ze dan niet kon helpen. Na 1 behandeling was ik van fobie af en sindsdien heb ik nergens meer last van, Ik kan soms nog steeds niet geloven dat ik er zo lang mee heb rondgelopen terwijl het zo goed op te lossen was.
Ik voelde me veilig in de sessie en omdat ik niet geconfronteerd werd met mijn angst was het heel goed te doen.

- Janet uit Rotterdam

De therapieën die ik als fobie therapeut gebruik om jou
in 1 sessie van je fobie af te helpen:

In de loop der jaren heb ik heel veel mensen van hun fobie afgeholpen. Van fobieën zoals vliegangst, claustrofobie, angst voor bacterieën ( mysofobie ), fobie voor honden, spinnen en andere dieren. Omdat elke fobie dezelfde structuur heeft kan ik met mijn methode alle soorten fobieën pijnloos en veilig oplossen.

 

Fast-fobiatherapie

Fobieën zijn heel snel op te lossen met deze vorm van therapie. Meestal is 1 sessie genoeg om hardnekkige fobieën op te lossen. Met deze vorm van therapie is het niet nodig om je bloot te stellen aan datgene waar je bang voor bent integenstelling tot traditionele vormen van therpaie waarbij dat wel langdurig nodig is. Deze vorm van therapie is niet pijnlijk en werkt vrijwel altijd.

Hypnotherapie

Er bestaan veel misverstanden over hypnose.
Het belangrijkste dat je moet weten is dat met hypnose kan ik je nooit iets laten doen dat jij niet wil, hypnotherapie is een manier van werken die ervoor zorgt dat jij, als cliënt , de controle terugkrijgt over delen van je leven waar jij dat nu niet hebt zoals bij een fobie.
Al deze zaken worden geregeld door je onderbewustzijn en met de hulp van hypnose kunnen we direct werken met jouw onderbewustzijn en daar de nodige veranderingen aanbrengen zodat je geen last meer hebt van je fobie.

 

Wil je een afspraak maken of meer weten?
Bel nu 0624994037

Stuur je liever een emailtje? Klik hier

Nog meer referenties van mijn clienten:

Heel mijn leven was ik al bang voor spinnen en zelfs zo erg dat ik als ik een spin in mijn huis had niet meer in mijn huis kon komen, dat leidde regelmatig tot gênante situaties. Na 1 sessie met Ferry heb ik hier geen last meer van. Ik vind ze nog steeds vies 😉 maar ik kan ze nu zelf met een wc papiertje oppakken en uit mijn huis gooien.

Sophie uit Delft

Ik had last van vliegangst en kon daardoor niet reizen. Als ik maar dacht dat ik moest gaan vliegen dan ging ik al hyperventileren, ik heb een vliegangst sessie gedaan bij Ferry en sindsdien heb ik al twee reizen gemaakt met het vliegtuig!
En dat ging supergoed!

Nathalie uit Rotterdam

Ik werk al meer dan 5 jaar mensen die last hebben van ernstige trauma’s, angst en fobieën. Door mijn vele opleidingen en ervaring heb ik in de loop der jaren een unieke methode ontwikkelt die en snel werkt, en niet vereist dat mijn clienten hun traumas of angsten hoeven te herleven. Door de effectiviteit van deze methode kan ik de meeste fobieën binnen 1 sessie oplossen.

De opleidingen die ik gevolgd heb zijn o.a:

 • Fast Fobia therapy
 • Mastercoach of Strategic Intervention at RobbinsMadanes
 • Sedona
 • Clean Language
 • Core Transformation Expert
 • Wholeness Process Expert
 • NLP Practitioner
 • NLP Master Practitioner
 • NLP Master Coach
 • NLP Trainer
 • Timeline Therapie Practitioner
 • Timeline Therapie Master Practitioner
 • Hypnose Practitioner
 • Ericksonian Hypnose Master Practitioner
 • Conversationele Hypnotherapie
 • Analytic Profiling Emotie Management en Gedrag
 • Analytic Profiling Waarheidsvinding en Leugen detectie

Omdat ik niet geloof dat ik ooit uitgeleerd raak over het vakgebied waar ik zoveel passie voor voel ben ik voortdurend bezig met leren van nieuwe methodes en systemen waarmee ik mijn clienten nog beter kan helpen.

Wil je een afspraak maken of meer weten?
Bel nu 0624994037

Stuur je liever een email? Klik hier

Scheepmakershaven 58
3011VD Rotterdam
06-24994037

rotterdam-therapeut.nl is onderdeel en handelsnaam van Kaizen International BV