Gaat het niet goed met jouw relatie en heb je hulp nodig?

Relatietherapie in Rotterdam

Veel mensen leven in een langdurige relatie die hen niet meer gelukkig maakt. Vaak is voor de partners niet duidelijk waar het precies aan ligt en wordt hun alledaagse samenzijn afgedaan als: "het is nou eenmaal zo gegroeid, we zijn al zo lang bij elkaar." Het kan zijn dat een van de partners hierdoor vlucht in werk, andere bezigheden of zelfs een buitenechtelijke relatie. Het feit dat jij op zoek bent naar hulp om jullie relatie te verbeteren, betekent dat jij het niet hebt opgegeven en er écht iets aan wilt doen. En dat is bewonderenswaardig. De eerste stap is gezet, ben je klaar voor de volgende stap? 

Het traject

Relatietherapie bij ons is uniek omdat wij meerdere vormen van relatietherapie combineren zodat we de therapie helemaal kunnen aanpassen op jullie relatie en op jullie als individu.

In het traject dat wij aanbieden is er vrijwel altijd een gedeelte met gezamelijke sessies en een gedeelte met individuele sessies. Door deze combinatie is het mogelijk om sneller stappen te zetten naar een leven samen met passie en liefde. Soms, als dat nodig is, werken we hiervoor met twee therapeuten.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Bel, Whatsapp of SMS 0624994037  of stuur een mailtje naar ferryperretgentil@gmail.com

Referenties

We merkten al langer dat het eigenlijk steeds slechter ging tussen ons en besloten op zoek te gaan naar een relatietherapeut. Via het internet vonden we rotterdam-therapeut.nl en maakten een afspraak. Na de intake hebben we een aantal sessie apart en een aantal sessies samen gehad. De individuele sessies hebben ons veel opgeleverd en we voelen ons nu stukken beter. In onze relatie hebben we echt weer de liefde en passie terug gevonden en daarom raden we iedereen aan om ook deze stap te zetten!!

- Thom en Paulien uit Rotterdam

Het is ongelofelijk hoeveel er is veranderd in onze relatie door de therapie. Het is net alsof we weer tieners zijn en we genieten volop van elkaar! We maken nog steeds ruzie en hebben onze meningsverschillen maar deze staan niet meer in de weg en we kunnen hier nu heel goed mee omgaan! Super bedankt!

- Jan en Ietje uit Dordrecht

Na 34 jaar samen met verschillende up en downs kwamen we tot de conclusie dat het eigenlijk steeds slechter ging in onze relatie waar het wederzijdse begrip en waardering ver te zoeken was en de onderlinge irritaties steeds groter werden.
Als je toch van elkaar houd moet je alle mogelijkheden zoeken om daaraan te werken en gingen we op zoek naar relatietherapie. Via internet kwamen we uit bij Ferry, die heeft ons in een paar sessies opnieuw leren communiceren en daarbij ook je gevoelens te durven delen en uit te spreken. Met praktische opdrachten die je thuis bespreekt en uitvoert, wanneer je jezelf dan daarvoor open stelt zie je geleidelijk de communicatie en het wederzijdse begrip toenemen en de competitieve relatiestructuur afnemen. Deze veranderingen en verbeteringen in de communicatie heeft ons al weer dichter bij elkaar gebracht.
Hartelijk dank hiervoor

- Peter en Gerda uit Bergschenhoek

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Bel, SMS of Whatsapp naar  0624994037
of stuur een mailtje naar ferryperretgentil@gmail.com

Onze werkwijze bij relatietherapie

 • 1

  Vrijblijvende Intake en kennismakingssessie

  Het eerste uur is geheel vrijblijvend. Als jullie besluiten om niet verder te gaan krijgen jullie ook geen rekening. In dit uur bepalen we samen wat we willen bereiken met de relatietherapie en gaan we gelijk aan de slag.

Elke relatie is anders en iedereen is een uniek individu, daarom is elke relatietherapie helemaal toegespitst op jullie en wat jullie willen bereiken. Omdat wij heel veel verschillende vormen van therapie hebben geleerd kunnen we de therapie precies aanpassen aan wat jullie nodig hebben om snel en effectief weer de passie en liefde in jullie relatie te laten opbloeien.

Na de intake doen we ook al ons eerste werk samen. Zodat we zo snel mogelijk jullie relatie problemen oplossen.

 • Een uniek behandelplan dat helemaal aansluit op jullie situatie
 • Oplossingsgericht
 • Duidelijke doelen voor de relatietherapie
 • Snel een afspraak, ook savonds en in het weekend mogelijk

 • 2

  Werk sessie(s)

  Praktische individuele en partner sessie(s) om het snel probleem op te lossen

In deze sessie(s) werken we actief aan het oplossen van jullie relatieproblemen. Elke sessie heeft als doel een grote verandering te weeg te brengen en jullie een stap dichter bij elkaar te brengen. Soms krijgen jullie na een sessie een opdracht om samen mee aan de slag te gaan.

 • Actieve sessie(s)
 • Grote stappen maken naar een relatie vol met passie en liefde
 • Na elke sessie evaluatie
 • Sessies gecombineerd met en zonder opdrachten thuis
 • 3

  Afsluit sessie

  De laatste sessie waarmee we samen de therapie afsluiten

In deze sessie sluiten we samen de relatietherapie af en gaan jullie met nieuw hervonden liefde en passie, een hoop nieuwe vaardigheden en samen gelukkig naar huis.

 • Veel vaardigheden en mogelijkheden om jullie geluk te vergroten
 • Positief samen afsluiten
 • Happy en klaar voor de rest van jullie leven

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Bel, SMS of Whatsapp 0624994037
of mail naar ferryperretgentil@gmail.com


 

Referenties

Het is nu 3 maanden geleden dat wij de therapie hebben afgesloten en het gaat nog steeds super. Bij elke afspraak merkten we al grote verbeteringen en alles wat we bereikt hebben samen is nu nog steeds goed. We zijn echt heel blij met onze relatie nu!

- Remco en Anneke uit Rotterdam

Wij zijn bij Ferry gekomen voor relatietherapie. We hadden zelf al een analyse gemaakt van wat wellicht moest veranderen, maar na één intake bleek wel dat de oorzaak van onze relatieproblemen dieper lagen dan we zelf wisten.

In enkele sessies, apart en samen, werd duidelijk wat moest veranderen en zijn we op weg geholpen. Nu is het aan ons om door te pakken.

Verwacht geen eindeloze reeks praatsessies. Ferry observeert, legt het probleem bloot en helpt het op te lossen. Althans, zo ging het bij ons. Dit was wat we nodig hadden. We hebben hem al verschillende keren aangeraden aan vrienden en kennissen!

- Ard en Veronique uit Rotterdam

Ongelofelijk wat de voortgang en verbetering is na 3 sessies! Het voelt al zo veel beter tussen ons, terwijl we voordat we bij jou kwamen echt serieus aan het overwegen waren om te gaan scheiden omdat we het echt niet meer zagen zitten

- Theo en Angela uit Rotterdam

Een aantal van de relatietherapieën die wij gebruiken om heel snel jullie relatie te verbeteren.

Wij hebben overal ter wereld de beste relatietherapeuten gezocht om de meest effectieve methodes te leren om relaties te verbeteren en jullie te helpen om weer de passie, liefde, romantiek en gezelligheid terug te vinden bij elkaar. Van beroemde (relatie) therapeuten zoals John en Julie Gottman, Sage and Anthony Robbins, Cloe Madanes, Sue Johnson en vele anderen leerden we unieke methoden die vrijwel niemand in Nederland gebruikt en die onze relatie therapie heel erg effectief maakt.

Ultimate Relationship therapie

Is jullie passie weg en missen jullie de romantiek, de aantrekkingskracht en de liefde die jullie bij elkaar bracht. Ultimate Relationship therapie geeft jullie de vaardigheden en principes die ervoor zorgen dat jullie passie en liefde weer opbloeit en dat jullie dit kunnen vasthouden en laten groeien.

Gottman Relationship therapie

Het Gottman Instituut is het best aangeschreven instituut ter wereld voor wetenschappelijk onderzoek naar wat ervoor zorgt dat relaties wel of niet werken. Op basis van dit onderzoek is een unieke methode ontwikkelt voor relatietherapie die heel goed werkt en heel praktisch is.

Familietherapie

Van de beroemde Cloe Madanes leerden wij, als 1 van de eerste therapeuten in Nederland, Strategische Familietherapie. Een vorm van therapie die zich bezig houdt met families en onze relaties. Deze vorm van therapie is zeer effectief bij het behandelen van problemen binnen onze relaties

Emotionally Focused Couples Therapie

Gebaseerd op het werk van Sue Johnson, die door het Gottman instituut wordt geroemd als de beste relatietherapeut ter wereld, deze unieke methode helpt jullie om weer verbinding te maken en jullie relatie weer te laten opbloeien.

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Bel 0624994037

Stuur je liever een email? Klik hier

Ik werk al meer dan 7 jaar met mensen die hun relaties willen verbeteren, met zichzelf en met de mensen die ze liefhebben. Door mijn vele opleidingen en ervaring heb ik in de loop der jaren een unieke methode ontwikkelt die en snel werkt en mijn clienten helpt om de passie en liefde weer terug te vinden in hun relatie. Sinds 3 jaar leid ik ook relatietherapeuten op.

De opleidingen die ik gevolgd heb zijn o.a:

 • Mastercoach of Strategic Intervention at RobbinsMadanes
 • Sedona therapie
 • Gottman Relationship Therapy
 • Core Transformation Expert
 • Wholeness Process Expert
 • Emotionally Focused Couples Therapy
 • NLP Master Practitioner
 • NLP Master Coach
 • NLP Trainer
 • Timeline Therapie Practitioner
 • Timeline Therapie Master Practitioner
 • Hypnose Practitioner
 • Ericksonian Hypnose Master Practitioner
 • Conversationele Hypnotherapie
 • Analytic Profiling Emotie Management en Gedrag
 • Analytic Profiling Waarheidsvinding en Leugen detectie

Omdat ik niet geloof dat ik ooit uitgeleerd raak over het vakgebied waar ik zoveel passie voor voel ben ik voortdurend bezig met leren van nieuwe methodes en systemen waarmee ik mijn clienten nog beter kan helpen.

Westblaak 92, unit 3.09
3011VD Rotterdam
06-24994037